Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Részvények vagy kaszinó? Ugyan az a kettő!

2014.05.29. 15:51 PalFer

magas részvénypiaci száguldozás okából kifolyólag az netes kaszinók mindennel megpróbálkoznak, hogy egyre kevesebb játékost szerezzenek. Óriási bónuszokat dobálnak oda a nagy kaszinósaik mellett, hogy azok minél tovább maradjanak a kaszinókban. Fontos, hogy a pókeresek ne rövid idő alatt veszítsék el a lóvéjukat, mert akkor nincs jó hangulatuk és többet nem látogatnak ide szórakozni.

King_playing_card_and_casino_tokens_01.jpgAz a legértékesebb játékos, aki gyorsan, de állandóan bukja el a lóvéját, mert ez a játékos biztos, hogy talán az egész időtartalmában csinálni fogja a rulettezést. A nagy játékosok néha heti sok ezer forintot is elveszítenek.Amiért cserébe gyakran bónuszokat, ingyen téteket és néha belföldi ajándék hétvégéket is nyerhetnek. A nagy játékosok termelik ki a vállalatok profijának 80%-át, úgy, hogy csak minden pókeres 5%-át képviselik. E miatt a cégek marketing aktivitása legfeljebb ezen játékosoknak a pátyolgatására van kihegyezve.

Ez azért izgalmas, mert jóval lazább és kevesebb pénz egy már meglévő kaszinós aktívan tartása mint három hasonló kaliberű játékos behozatala a kampányokból. A VIP játékosok nem a marketingből jönnek, hanem a keresőmotorokból. A keresőkből érkezett nyerőgépesek ára sokszor ötször nagyobb, mint a marketingből találtaké.

Ha játszunk, mindenképp legyen stratégiánk:

Arra jöttem rá, hogy amikor ingyenes pókeren játszom, abban az esetben sokkal bátrabban, nagyobb zsetonokkal és a szokott koncepcióimat nem követve szórakozom . Ilyenkor nem vagyok képes valóban beleképzelnem magam a játék izgalmába, mivel tisztában vagyok vele, hogy amit nyerek vagy bukok az nem reális. Elég ritkán futok bele nagy óriási pénzekbe vagy nagy veszteségbe, mert nincs magamban a félelem, hogy talán veszíthetek és koncentráltan muszáj szórakoznom.

A játék fontos, de visyázzunk: https://bet.szerencsejatek.hu/Info/html/kj.pdf

Ezzel szemben pihenésnek, nagyon is kellemes lazítás, hogy nem kell izgulnom játék alatt. Új kaszinó játékos leszek és jelenleg jóval kevesebbet szórakozok pénz nélküli kaszinó applikációkon mint a valódi zsetonos applikációkon, mert még csak pár napja találkoztam a játék szabályokkal és teóriákkal. Teszteléshez tökéletes véleményem szerint , mert stressz hiányában tesztelhetem a játékgép és , nyerőautomata teóriákat és látom, hogy melyiket kell rendes lóvés játékban megnézni. 

Szólj hozzá!

Címkék: kaszinó

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr256040573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása