Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A híres Martingale rulett stratégia

2014.03.11. 10:20 PalFer

martingale_1393359660.png_750x309

A Martingale roulette szisztéma a legfontosabb stratégia, amit mindenképp fújnod kell, ha rulettezni szeretnél. Szerfelett könnyen alkalmazható bármilyen rulett asztalnál, és azonkívül más szerencsejátékoknál is, mint például a blackjack vagy a slots. A KaszinóProfi leírása szerint Martingale szisztémát van aki duplázós taktikának becézi, mert igazából pontosan így működik.

 

A rulettasztal felét valamilyen formában megteszed, és addig duplázod téted minden pörgetésnél, amíg nem nyersz. Az asztal fél részét megtenni természetesen például piros vagy fekete fogadásokkal kell.Minden gurítással magasabb valószínűséggel fog nyerni az ellenkező érték, mint az előzőnél, mert statisztikailag ötven-ötven százalék, hogy hová esik a golyó.

 

 

 

Természetesen a nulla elronthat mindent. Az a ház fölénye, sajnos arra nincs ráhatásunk.Egy hosszadalmas szériánál gyorsan össze tudnak adódni a fogadások, pl kilenc menet alatt, amennyiben egy dollár az induló tétünk, már ötszáztizenkettő dollárt kell megfogadnunk.

 

 

Fontos, hogy is ügyelnünk, hogy a rendszer kivédése érdekében jópár kaszinó maximálja az 1 kör alatt fogadható maximum összeget, például $450-nál, vagyis az ezt a módszert alkalmazó online kaszinókban nem alkalmazható a Duplázó módszer. Láthatod, hogy megéri csak akkor belefogni egy adott széria megjátszásába, amikor látod, hogy jópárszor azonos oldalt gurítottak. Vagyis amennyiben mondjuk látod, hogy egymást követően négyszer jött a páros, a következő menetnél már érdemes belépni egy fogadással az ellenkezőre. Innen már jóval nagyobb az esélye, hogy az ellenkező fél jön ki.

 

További olvasmány: http://hu.wikipedia.org/wiki/Martingale-m%C3%B3dszer

Szólj hozzá!

Címkék: rulett szerencsejáték rulett stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr465832937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása