Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A rulett és a stratégia. Működhet?

2014.03.06. 17:14 PalFer

A-Double-Zero-Roulette-Table.jpgA rulett, pontosan úgy, mint az összes szerencsejáték, úgy alakítják az esélyeket és kifizetéseket, hogy hosszú távon mindig a ház nyerjen. Ez szimpla statisztika. Ha bármilyen fogadásra teszed téted, egy a harminhathoz kifizetést könyvelhetsz el az Európai rulett asztalokon, azonban harminchét szám van a rulettkereken. Vagyis a kaszinónak statisztikai fölénye van a rulettezővel szemben.Ezen nem lehet változtatni, de mégis a statisztikai alapokra helyezett rulett stratégiai rendszerekkel javíthatunk oddsainkon.

Hihetetlenül sok rulett stratégia létezik, mindegyiket eltérő módon szokták alkalmazni, azonban valamiben az összes megegyezik. A menet végeredményét megjósolva igyekeznek előnyt kovácsolni. Itt több rulett stratégiát is találsz: http://www.kaszinoprofi.hu/jatekok/rulett/strategia/

Természetesen első hallatra lehetetlennek tűnik, de ha arra gondolunk, hogy ha például alacsony-magasozunk, ötven-ötven% a sancja bármelyik eredménynek, azonban minél többször jön egymás után egy azonos verzió, annál valószínűbb lesz, hogy a következő menet eredménye a másik variáció lesz.

A James Bond rulett módszer egy emeltebb rizikójú szisztéma. Ez azt is jelenti, hogy nagyobb tőke is szükséges hozzá, összevetve a többi kockázatkerülőbb módszerekhez, mint például a D’Alembert módszer. A stratégia teszteléséhez $20-ra lesz szükséged. A tétet a lentiek mentén kell megfogadni:

1.    Rakjunk tizennégy dollárt a magas(19-36) számokra

2.    Öt dollárt a 13-18 – 6-os fogadási lehetőségre

3.    Egyetlen egy usd-t a nullára biztosítékként

A végeredmény a következők szerint alakulhat:

  • Amennyiben a golyó 19-36 közé esik, akkor nyolc dollár plusszal megyünk tovább.
  • Amennyiben a mező 13 és 18 közé esik, abban az esetben tíz usd haszonnal végzünk.
  • Amennyiben a szám a nullára esik, abban az esetben pedig 16 dollár profittal szálltunk ki.
  • Amennyiben a mező 1-12 közé esik, abban az esetben a Duplázó stratégia szerint megemeljük a tétünket.

Ennél a roulette szisztémánál hamar jelentős profitra lehet szert tenni, viszont néhány nyertes kör után már érdemes abbahagyni a játékot a magasabb rizikó miatt.

Ha már a roulette szisztémáknál időzünk, lehetőségünk van kitérni az eltérő típusú rulett asztalokra is, és hogy azok miben különböznek. A legelterjedtebb roulette típusok az európai rulett, és az amerikai rulett. Azon túl, hogy a rulett kerekeken eltérő sorrendben találhatóak a számok, az európai rulett keréken csupán egy db nullás mező van, de az amerikai verzión 2 db. Ez nyílvánvalóan azt eredményezi, hogy az amerikai ruletten még jelentősebb a kaszinó fölénye. Pontosan ezért kedvelik az emberek az európai rulettet jobban, mint az amerikait.

Az újító online kaszinó honlapokon több új roulette asztal is kialakult, ezek érdekes rulettezési élményt nyújtanak. Amennyiben újfajta rulett asztallal találkozol, fontos megismerni a szabályokat és a kifizetéseket, nehogy meglepetés érjen. A kedveltebb innovatív roulette játékok például a mini rulett, ahol csak tucatnyi szám van, vagy mondjuk a nullás mező nélküli rulett, ahol nincs nulla. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr625832927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása