Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A kémről elnevezett rulett stratégia

2014.03.18. 21:31 PalFer

A roulette, pontosan úgy, mint az összes szerencsejáték, úgy találták ki, hogy hosszú távon mindig a kaszinó nyerjen. Ez szimpla statisztika. Ha akármelyik számra rakod téted, egy a harminchathoz pénzt kapsz az Európai ruletten, viszont 37 szám van a rulettkereken. Mit jelent ez? Hogy a háznak alapvetően előnye van velünk szemben.Ezt nem lehet megváltoztatni, azonban a statisztikai alapra épített roulette stratégiákkal javíthatunk oddsainkon.

Több tucat roulette stratégiával találkozhatsz, és mindegyiket máshogy szokták használni, azonban van amiben mindegyik egyforma. A végeredményt megjósolva akarnak előnyt kovácsolni. Természetesen így első hallatra lehetetlennek hangzik, de ha arra gondolunk, hogy ha például piros-feketézünk, 50-50% az esélye akármelyik kimenetelnek, de mégis minél többször jön egymás után egy azonos verzió, egyre valószínűbb lesz, hogy a következő gurítás eredménye a másik variáns lesz.

Az úgynevezet James Bond rulett szisztéma egy emeltebb rizikójú szisztéma és több tőke is szükséges hozzá, mint a többi konzervatívabb stratégiához, mint például a Fibonacci módszer. A módszer teszteléséhez $20-ra lesz szükséged. Az összeget a következők szerint szükséges elhelyezni:

  1. Tegyünk tizennégy USD-t a magas(19-36) számokra
  2. 5 usd-t a 13-18 – 6-os fogadási lehetőségre
  3. Egyetlen egy dollárt a 0-ra biztosítékként

A végeredmény a következők szerint alakulhat:

-    Ha a golyó 19-36 közé esik, abban az esetben 8 dollár plusszal végzünk.

-    Ha a mező tizenhárom és tizennyolc közé esik, akkor 10 usd haszonnal végzünk.

-    Amennyiben a szám a nullára esik, akkor viszont 16 USD plusszal végzünk.

-    Amennyiben a szám 1 és 12 közé esik, abban az esetben a Duplázó szisztéma szerint megemeljük a fogadási összegünket.

Nagyon sok roulette stratégia van, a legjobbakat megtanulhatod itt. Magold be őket, próbálgasd, tapasztalj, és persze először inkább egy ingyenes ruletten szerezz tapasztalatokat, ott nem kockáztatsz. Amennyiben már látod, hogy magabiztosan ismered a szisztémát, nyugodtan kipróbálhatod valódi pénzért is.

Valamennyi stratégia igazából arra épül, hogy valószínűség számítással megpróbálja növelni a játékos esélyét a kaszinó ellen.

Ez nyílvánvalóan nagyon nehézkés, mondhatni lehetetlen, mivel a nulla miatt a kaszinónak mindig majdnem három százalék előnye van. Mindazonáltal ha okosan, stratégiával játsszunk és konzekvensen csak arra fogadunk, amit a stratégia diktál, jobb eséllyel indulunk a ház ellen. Ne felejtsük el, hogy mindegyik szerencsejáték szisztéma lételeme, ahogy a KaszinoProfi.hu oldalon is le van írva, hogy „Többször többet nyerjünk, és kevesebbszer kissebet veszítsünk”. A roulette hozzátartozója a kockázat és veszteség. 

Szólj hozzá!

Címkék: rulett rulette stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr295832954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása