Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Minden a rulettről

2014.03.04. 21:13 PalFer

Rulett cikk a wikipédián

A ruletthez hasonló játékok már több, mint két ezer éve, a római birodalom alatt tűntek fel először. A katonák lovas hintók kerekét pörgették meg, és a kerékre illesztett nyilacska iránya mutatta meg a földbe rajzolt 8 terület közül a győztest. A tizenhatodik század alatt ennek a játéknak több megvariált módozata jelent meg, de az első igazi és a maihoz is hasonlító rulettkerék csupán a tizenhatodik században bukkant fel.

 

 

A játékot feltalálója Blaise Pascal rulettnek nevezte el, ami franciául “kicsi kereket” jelent. A híres Pascal pont a perpetuum mobile titkát szerette volna megoldani, amikor feltalálta a rulettet. Mostanság már sok fajta rulett asztal létezik, pl európai rulett, amerikai rulett, mini rulett, sőt, van nulla nélküli rulett is. Az online kaszinónak általában statisztikai előnye van, de léteznek hasznos rulett nyerő stratégiák, amik segítségével növelhetjük esélyeinket.

Szólj hozzá!

Címkék: rulett

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr745832924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása