Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

10 nyerő tipp kaszinózáshoz

2014.05.02. 21:47 PalFer

8b573d6e-59d1-4b6e-9db1-022e576a40cc.jpgAmennyiben jártál már élő kaszinóban, vagy mondjuk fogadtál online kaszinóban, már tudod, rendkívül sok zsetont tudunk nyerni, de persze még többet bukni. Jobb ha más veszít, ne feledd a következő szabályokat:

  1. Keress olyan magyarul is működő online kaszinót, ami dokumentálhatóan panasz nélkül és régóta piacon van. Nagyon sok netes kaszinó kiértékelő honlapot találsz a neten, kutass egy kicsit utánuk azelőtt, hogy regisztrálnál ide vagy oda. Kizárólag leinformálható kaszinóba nyiss számlát, egyéb esetben rosszul járhatsz.
  2. Válassz ki közülük három netes kaszinót és regisztrálj, hogy ha valamelyik kaszinóban belefutsz egy vesztes sorozatba, seperc alatt váltani tudj.
  3. Van egy jól működő stratégia ahol minél több kaszinóban kezdesz egyszerre játszani. Pár kör alatt érezni fogod, hogy melyik kaszinóban van a legjobb szériád, és abban a kaszinóban folytatod a játékot. A többit leállítod aznapra.
  4. Ha netes kaszinót keresel, ismerd meg a bónuszaikat és feltételeiket. Az első belépő bónusz és a rendszeres hűség bónusz is lényeges. Természetesen a magas bónuszt és az egyszerübb kifizetési feltétel a kívánatos.
  5. Először igazi pénz helyett játssz ingyenes kaszinó játékokkal, pl itt.
  6. Azokban a kaszinókban játssz, ahol magas a nyerőgépekből a visszafizetés: legalább 95%. Azokban a kaszinókban, ahol ez a 89%-hoz van közelebb, vagy az alatt van, ott inkább ne játssz.
  7. Sajnos ha vesztes sorozatba találod hirtelen magad és el is éred a napi limitedet, kapcsold ki a játékot.Az érzelmeid magával sodornak és közben veszteségeid behozatalára késztetnének, aminek csúnya vége lehet, ezért nagyon fontos erre is odafigyelni.
  8. Nagyon sok internetes kaszinó stratégia létezik. Ajánlom kipróbálni azokat és nem össze vissza fogadni, mert a tudatos kaszinó stratégia előnyt jelenthet a kaszinóval szemben.Az összes kaszinó játéktípusra találsz valamilyen stratégiát, pl. a rulettre.
  9. Ne engedd, hogy az indulataid elragadjanak, maradj mindig higgadt. Állítsd le a játékot ha nem megy.
  10. Próbáld ki a rulett sniper és black jack sniper szoftvereket. Ők sem garancia semmire, viszont komoly statisztikai számolások rejlenek a tanácsaik mögött.
  11. Ne dőlj be elsőre, mert rendkívül sok fórumon olyan jellegű tippeket is találhatsz, amik olyan jellegű "biztos" nyerési lehetőségeket hirdetnek, amelyek nem léteznek.

Amennyiben a fenti a pontokat szorosan követed, abban az esetben valószínűleg meg tudod növelni esélyedet a nyerésre. Hidd el, így jóval több pénzre fogsz szert tenni, mint ha ész nélkül játszanál.

Egy dolgot tarts szem előtt: netes kaszinózásból meggazdagodni csakis akkor fogsz, ha 1x Jackpotot szakítassz és utána soha többé nem játszol. Az online kaszinók nagy veszélye, hogy ha egy játékos 1x nyer, úgy fogja gondolni, hogy ezt akármikor újra megismételheti.

Olvass több kaszinó stratégiát itt: http://www.kaszinoprofi.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: kaszinó

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr775832988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása