Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

3 rulett stratégia, amit ismerned kell

2014.04.08. 22:38 PalFer

Napjainkban a rulett a legpopulárisabb kaszinós játéka. Kevés ahhoz fogható élmény van, amikor a kaszinóban megteszed a kedvenc számaidat, elindítják a pörgetést, és heves szívdobogás mellett várod hogy nyertél-e. Kevesen tudják, de a rulettnak hosszú történelme van.

Már a középkorban is szerették az emberek megnövelni az adrenalin szintüket a rulett játékkal, de természetesen akkor még nem úgy zajlott a rulett, mint ma. A rulettal rendkívül sokan veszítenek, de ha okosan rulettezel, és stratégiát is használsz, komolyan megnövelheted esélyedet a ház ellen. Vizsgáljunk meg egy stratégiát.

A KaszinoProfi jóvoltából kaptunk 3 rulett stratégiát, amikről lent olvashatsz:

A Martingale stratégia

A Martingale roulette módszer az első stratégia, amelyet ismerned kell, amennyiben rulettezni szeretnél. Roppant egyszerűen tudod használni bármelyik roulette asztalnál, sőt, még további online kaszinó játékoknál is, mint például a nyerőgépek. A Martingale rendszert többen duplázós taktikának nevezi, mivel valójában így működik. A rulettasztal fél részére fogadsz, és addig, amíg nem nyersz, duplázod a tétet. A mezőny felét megtenni magától értetődően például páros vagy páratlan fogadásokkal kell.Mindegyik gurítással magasabb eséllyel fog bejönni az ellenkező érték, mint az előző gurításnál, mert statisztikailag ötven-ötven százalék, hogy fél nyer.

Nyílvánvalóan a 0 elronthat mindent. Az a kaszinó előnye, sajnos azt tudomásul kell venni.Egy hosszú ideig tartó szériánál pillanatok alatt felszorzódnak a fogadások: pl kilenc gurítás alatt, ha egy dollár a kezdő tétünk, már $512 szükséges feltennünk.

Ne feledd, arra is ügyelnünk, hogy a stratégia ellen fellépve több kaszinó maximálja az 1 kör alatt fogadható maximális összeget, pl hatszáz dollárnál, így az ezt a módszert alkalmazó kaszinókban nem alkalmazható a Martingale módszer. Ezt figyelembe véve láthatod, hogy érdemes akkor belekezdeni egy adott széria megfogadásába, amikor látod, hogy jópárszor azonos felet gurítottak. Vagyis ha mondjuk már látod, hogy egymás után 4-szer jött a fekete, a következő menetnél érdemes beszállni egy fogadással az ellenkezőre. Minél többet jön egy típusú érték, onnantól már egyre nagyobb az esélye, hogy az ellentétes érték jön ki.

A $150-os stratégia

A $150-os módszer egy jól alakítható, profitábilis rulett stratégia, ami a kisebb kockázatvállalási metódusokra alapszik. Nyílvánvalóan nem muszáj hjszál pontosan százötven dollárral játszani gurításonként, csupán az százalékos elosztásoknak szükséges fenntartani a módszer előírásainak megfelelően. Menete a következő:

  • Összesen százötven dollárt szánunk a menetre, 50 dollárral befogadjuk az asztal első harmadát (1-12)
  • A második harmadot (13-24) szintén ötven dolláros összeggel tesszük meg
  • A harmadik harmadban lévő 12 szám (25-36) közül válasszunk ki véletlenszerűen 10-et, amelyekre számonként 5 USD-t teszünk. Természetesen a súlyosabb összeget arra a területre rakjuk, ahova nagyobb valószínűséggel várjuk a golyó esését. Ezt azért tesszük, mert megpróbáljuk valamennyire kiegyensúlyozni a ház előnyét.

Látjátok, hogy az utóbbi számoknál jelentősebb a rizikó, mint az első két tucat szám esetében. Összesen a rulettasztalból csak 3 számot hagytunk ki.. Tehát jók az esélyeink a profitra.Ha a kezdő két harmadból jön be a szám, akkor pénzednél vagy, míg ha a 3. 12-ből, akkor nyersz 180 USD-t, tehát $30 tiszta profitot szereztél. Na most látod, hogy miért kapta a nevét a módszer. A $150-os stratégiánál statisztikailag jó valószínűséggel maradsz pénzednél vagy profittal.

A James Bond Stratégia

Az un. James Bond roulette szisztéma egy magasabb kockázatú szisztéma. Ez azt is jelenti, hogy magasabb tőke is szükséges a megjátszásához, összevetve a többi kockázatkerülőbb stratégiához, mint mondjuk a Martingale és a D’Alembert szisztéma. A szisztéma teszteléséhez $20-ra lesz szükséged. Az összeget a lentiek mentén fogod elhelyezni:

  1. Tegyünk tizennégy dollárt a magas számokra
  2. $5-t a 13-18–6-os fogadási lehetőségre
  3. Egyetlen egy usd-t a nullára biztosítékként

A végeredmény a lentiek mentén alakulhat:

  • Ha a szám a magas számok közé esik, akkor 8 dollár profittal szálltunk ki.
  • Amennyiben a szám 13 és 18 közé esik, abban az esetben tíz usd haszonnal szálltunk ki.
  • Ha a mező a 0-ra esik, abban az esetben viszont tizenhat USD nyereménnyel végzünk.
  • Amennyiben a mező egy és tizenkettő közé esik, abban az esetben a Duplázó szisztéma mentén megemeljük a fogadási összegünket.

Ennél a roulette szisztémánál hamar szép nyereményekre tudunk szert tenni, azonban pár nyertes kör után érdemes abbahagyni a játékot a nagyobb rizikó miatt. 

Ezt a három stratégiát ki is próbálhatod az ingyenes rulett asztalokon itt.

Egy hatékony rulett módszer mellett jobb eséllyel vághatsz játékba, de mindig emlékeztesd magad, hogy mindig okosan kell játszani. Fontos betartani néhány alapszintű rulett jótanácsot:

  1. Mielőtt elkezdesz játszani, olvasd át az asztal szabályait és kifizetéseit.
  2. Mindig találj ki egy nyerési, és vesztési limitet aznapra, és ügyelj arra, hogy azt ne lépj át.
  3. Hajts rá a bónuszokra, amit a kaszinók kínálnak.

A játék hevében nagyon könnyen átléphetjük a limiteket, ezt mindenképp kerüljük el. A cél a szórakozás, de értelemszerűen ha egy kis pénzt szerzünk, az még jobb. Milliárdos nem leszel a kaszinóban, idővel a kaszinó akárhogy is, de nyerni fog a rulettbe épített százalékos előnye miatt.

De amennyiben ügyesen fogadsz, rulett stratégiát is alkalmazol, a kisebb veszítős napok mellett több nyertes napot fogsz magadénak tudni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr15832967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása